Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Απειλές για τη ζωή της δέχεται η Χριστίνα Παππά

Απειλές για τη ζωή της δέχεται η Χριστίνα Παππά

Σε απόγνωση από απειλητικά μηνύματα

Εφιαλτικές στιγμές περνάει τον τελευταίο καιρό η Χριστίνα Παππά, η οποία δεν δίστασε να φτάσει μέχρι και την εισαγγελία, αφού, όπως υποστηρίζει, δέχεται απειλές για τη ζωή της, αλλά και για τη ζωή των μελών της οικογένειάς της.

Φοβάμαι πολύ και για μένα και για το παιδί μου, εξομολογείται η πανέμορφη ξανθιά, η οποία δεν μπορεί να διανοηθεί αυτό που συμβαίνει στη ζωή της. Άλλωστε δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα μέχρι σήμερα και το γεγονός αυτό την έχει αναστατώσει. Ο φόβος είναι, ζωγραφισμένος στα μάτια της και οι μέρες κυλούν βασανιστικά. Τα βράδια πλέον δεν κοιμάται, αν δεν ακούσει την πόρτα να ανοίγει και να επιστρέφει ο γιος της Δημήτρης στο σπίτι.

Την Εισαγγελία Αθηνών επισκέφτηκε χθες η Χριστίνα Παππά προκειμένου να καταγγείλει όσα οδυνηρά βιώνει τις τελευταίες ημέρες και να υποβάλει ασφαλιστικά μέτρα. Μέσω τρίτων, πρόσωπο που το γνωρίζει αλλά δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητα του, στέλνει απειλητικά μηνύματα με αποδέκτες αυτήν και την οικογένεια της.

«Φοβάμαι για τη ζωή μου και για τον γιο μου και δεν κοιμάμαι αν το παιδί μου δεν γυρίσει στο σπίτι» αποκαλύπτει η Χριστίνα Παππά. Η ίδια δεν θέλει να δώσει περαιτέρω έκταση στο θέμα, αφού πια η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό και οι αρχές έχουν ενημερωθεί πλήρως για όσα της συμβαίνουν.

Εδώ και καιρό κοινοί γνωστοί μεταφέρουν στην ηθοποιό απειλητικά μηνύματα. Στην αρχή η Χριστίνα δεν έδωσε σημασία πιστεύοντας ότι θα επικρατήσει η λογική και ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα σταματήσει να φέρεται απρεπώς. Η συνέχεια όμως ήταν εφιαλτική.

Οι απειλές δεν περιορίστηκαν μόνο στην ηθοποιό, στο στόχαστρο μπήκε και ο γιος της, κάτι που έκανε τη Χριστίνα Παππά να χάσει το χρώμα της. Αμέσως ενημέρωσε τον γιο της και του συνέστησε να επιστρέφει νωρίς σπίτι. Μέχρι να τον δει να ανοίγει την πόρτα, από το μυαλό της περνούν μαρτυρικές εικόνες. Συνέχεια επικοινωνεί μαζί του προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δεν του συμβαίνει κάτι κακό.

Για τη Χριστίνα το ποτήρι ξεχείλισε. Με παρότρυνση της φίλης της και συνεταίρου της Τζο Τόγκου επισκέφτηκε χθες την Εισαγγελία Αθηνών. Μαζί της ήταν και οι δικηγόροι της Δημήτρης και Γιάννης Παπαποστόλου, οι οποίοι με το που τους χρειάστηκε η Χριστίνα ταξίδεψαν από τον Βόλο για να είναι δίπλα της.

Άλλωστε είναι γνώστες της κα­τάστασης και όλο αυτό το διάστημα συμβούλευαν την ηθοποιό για τη στάση που έπρεπε να κρατήσει. Πέρα από τις όποιες νομικές τους συμβουλές, τη στηρίζουν και ηθικά, αφού τους δένει μακροχρόνια στενή φιλία. Δίπλα στη Χριστίνα Παππά όλο αυτό το διάστημα είναι και η Τζο Τόγκου, που δεν την αφήνει στιγμή μόνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου